Positief opvoeden en opleiden staat bij ons voorop. Wij werken met overtuiging volgens positieve trainingsmethoden door middel van belonen en maken, indien door u gewenst, ook gebruik van de clicker. Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn al onze instructeurs volledig gediplomeerd, waar nodig gecertificeerd en scholen ze zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wij nemen ons vak serieus en leren elke dag graag nog bij. Ook wij komen liever een goed opgevoede, sociale hond tegen. Daarom streven wij er naar om juist die opvoeding zo goed mogelijk aan te bieden, maar dan wel met veel plezier voor u, de hond, en onszelf.

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Uiteraard hebben wij een programma, maar uw wensen zijn voor ons heel belangrijk. U kunt zelf aangeven wat voor u belangrijk is in de opvoeding en opleiding van uw hond. Wij stemmen graag ons programma af op de individuele behoefte van de cursist en van de hond.

Opleiden van professionals is onze tweede missie. Er aan bij dragen dat steeds meer instructeurs met nieuwe inzichten, ideeën en technieken aan de slag kunnen. Daarbij vinden wij het wel belangrijk dat iedereen zichzelf kan blijven en geven wij een persoonlijke noot aan elke opleiding van elke professional.